Bouw- & woonrijp maken

GSR vult alle facetten in om jouw recreatiepark geschikt te maken voor bebouwing

Van het afbreken van bestaande bouw tot het aanbrengen van de complete infrastructuur inclusief verhardingen. In deze fase wordt veel grondwerk verzet, wat je volledig aan ons kunt overlaten. Natuurlijk schakelen we hierbij nauwkeurig met specialisten zoals de architect of de aanleggers van de nutsvoorzieningen. Een greep uit onze disciplines:

  • De aanleg en onderhoud van riolering
  • De voorbereidingen voor de sanitaire voorzieningen
  • Het uitgraven van de kavels
  • Het storten van zand

Wij onderscheiden ons in de wijze van aanpak. Terwijl je steeds met slechts één persoon schakelt, laten wij alle werkzaamheden strak met elkaar stroomlijnen. Alle benodigdheden zoals zand, stenen en zelfs beplanting leveren wij zelf rechtstreeks aan jou. Hierdoor heb je geen omkijken naar de planning. Alles voeren we uit met eigen machines en kranen, waardoor efficiëntie kenmerkend is voor onze werkwijze.

De kracht achter de consistente kwaliteit die GSR neerzet, is een ijzersterk, goed op elkaar ingespeeld team. Eigenhandig en vakkundig maken zij het terrein bouw- en woonrijp, zodat er ruimte ontstaat voor recreatie.

Bouw- & woonrijp maken

Onvoorziene omstandigheden? Daar laten wij ons niet door uit het veld slaan. We denken direct met je mee. We vallen op door onze creativiteit in denken en handelen bij het vinden van oplossingen. En dat vertaalt zich regelrecht naar de beste projectresultaten.

Meer weten over het bouw- en woonrijp maken óf direct een klus inplannen?

Neem contact op