Halfverharding

Dankzij de duurzame en natuurlijke eigenschappen is halfverharding een veelgekozen terreinbedekker op recreatieparken

Het materiaal is bij uitstek geschikt voor allerlei paden, (speel-)terreinen en parkeerplaatsen. Halfverhardingen brengen we snel en vakkundig aan, in zowel een nieuwe als in een bestaande infrastructuur. We prepareren de bodem en zo nodig verwijderen we bestaande verharding zoals asfalt of klinkers. In halfverhardingen is veel keuze. Geef je de voorkeur aan schelpen, dolomiet of olivijn? Of is Achterhoeks padvast geschikter voor jouw camping?

Wat de beste keus is, hangt van diverse factoren af. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het leveren en aanleggen van halfverhardingen, adviseren wij natuurlijk graag. Combineer je de aanleg of renovatie van de paden met verlichting en groenvoorzieningen? Met onze jarenlange ervaring in tuinaanleg op recreatieparken pakken wij dat eenvoudig mee.

Schelpen halfverharding

Schelpen halfverharding biedt voordelen zoals natuurlijke uitstraling, goede waterdoorlatendheid, duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Het is een milieuvriendelijke optie die geschikt is voor diverse toepassingen in buitenruimtes.

Achterhoeks Padvast

Achterhoeks Padvast is de robuuste keuze voor duurzame halfverharding. Het biedt een karakteristieke uitstraling en is geschikt voor diverse toepassingen. Met stevige eigenschappen en lage onderhoudsbehoeften, past het perfect in nieuwe en bestaande infrastructuur. Dit 100% schone product is gekeurd volgens het Besluit Bodemkwaliteit, heeft een natuurlijke, wit-grijze uitstraling. Padvast is verkrijgbaar in diverse afmetingen, waaronder 0/6 mm en 0/14 mm. Kortom: een natuurlijke keuze voor paden, terreinen en parkeerplaatsen met een Achterhoeks tintje.

Dolomiet halfverharding

Ook Dolomiet staat bekend om zijn stevigheid en goede waterdoorlatendheid en lage onderhoudsbehoeften. Het grote verschil zit hem in de uitstraling. Met een natuurlijke beige kleur voegt het een warme uitstraling toe aan paden en terreinen.

Olivijn pad

Misschien wel de ideale halfverharding. Vermijd gladheid en groene algen. Kies voor een stabiele, natuurlijk ontzurende halfverharding, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Olivijnrijk gesteente ontmoedigt algen, waardoor jouw project onaangetast blijft. Olivijn absorbeert ook zijn gewicht in CO₂, waardoor je jouw CO₂-voetafdruk verlaagt en elk project CO₂-neutraal maakt. De groenachtige tint is ook nog eens zeer fraai om te zien.

Van het grondwerk tot het opvullen van borders: GSR is jouw partner voor complete buitenruimtes. Zo ben je volledig ontzorgd terwijl de vaste contactpersoon je op de hoogte houdt van de voortgang.

GSR recreatie en buitenruimte - Halfverharding

Hoe strak het plan in theorie ook is, de praktijk is vaak weerbastiger. Daar kijken we bij GSR niet van op. Integendeel, wij combineren onze drive met een forse dosis creativiteit. We laten je meeprofiteren van onze jarenlange ervaring en brede netwerk. Behendig slaan we een andere weg in zodat het project ongehinderd wordt afgerond. Zo maakt GSR ruimte voor recreatie.

Meer weten over halfverharding aanleggen óf direct een klus inplannen?

Neem contact op