Terreininrichting

Een goede toegankelijkheid en vakkundig aangelegde voorzieningen zijn van vitaal belang op een camping of recreatiepark

Van parkeerterrein tot jeu de boule-baan: wij zorgen voor de complete inrichting van het terrein, passend bij de omgeving. Wij hebben alles in huis om jouw vakantiepark compleet te maken. Met onze expertise in zowel grondwerk als tuinaanleg, is vanzelfsprekend de inrichting van het terrein ook bij GSR in de beste handen.

Halfverhardingen, (sier-)bestrating en de groenvoorziening, inclusief beregening en waterafvoer, GSR realiseert dit met eigen materiaal, machines en mankracht. We kunnen garanderen dat jouw project efficiënt en goed georganiseerd verloopt.

Tijdens de werkzaamheden blijven we alert dat de overige verkeersstromen op het park onverhinderd doorgaan. Zo nodig voorzien wij het terrein van een tijdelijke infrastructuur voor werkverkeer. Met GSR als jouw partner, kun je rekenen op korte lijntjes met één vast contactpersoon. Hij heeft het projectoverzicht en regisseert een vlekkeloze samenwerking tussen alle disciplines.

Wij werken veel met onze handen, maar zeker niet minder met ons hoofd. Juist onze creativiteit en betrokkenheid in het meedenken wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd. Reken maar dat je daar de vruchten van plukt bij onverwachte gebeurtenissen. In een handomdraai regelen wij een alternatief en zorgen altijd voor een succesvolle oplevering van het terrein.

Meer weten over terreinaanleg óf zullen we direct een klus inplannen op jouw park?

Neem contact op