Onze diensten

Bouw- & woonrijp maken

Bij GSR nemen we alle aspecten op ons om een recreatiepark klaar te maken voor bebouwing. Van het afbreken van bestaande structuren tot het aanleggen van de volledige infrastructuur, inclusief verhardingen. We zijn jouw partner voor de aanleg en het onderhoud van riolering, het voorbereiden van sanitaire voorzieningen, het uitgraven van kavels en het storten van zand. We werken nauw samen met specialisten zoals architecten of de aanleggers van de nutsvoorzieningen.

Lees meer

Halfverhardingen

Dankzij de duurzame en natuurlijke eigenschappen is halfverharding een veelgekozen terreinbedekker op recreatieparken. Geschikt voor diverse toepassingen als paden, (speel)terreinen en parkeerplaatsen. Dankzij onze snelle en vakkundige aanpak, inclusief bodemvoorbereiding en het verwijderen van bestaande verharding, is het terrein snel weer begaanbaar.

Lees meer

Tuinaanleg

Tuinaanleg op campings en recreatieparken is onze core business. Ongeacht de verschillende kavels, ligging en grootte, creëren wij een strak geheel. We zorgen voor consistente kwaliteit. We bieden overzichtelijke, scherpe offertes en een realistische planning. Wij voltooien het project naar uw volle tevredenheid dankzij onze efficiënte aanpak en een gespecialiseerd team voor tuinaanleg. Hoe omvangrijk een recreatiepark ook is, wij gaan het project graag aan.

Lees meer

Terreininrichting

Goede toegankelijkheid en vakkundig aangelegde voorzieningen zijn belangrijk op campings en recreatieparken. Van parkeerterrein tot jeu de boule-baan: wij zorgen voor de complete inrichting van het terrein, passend bij de omgeving. Wij hebben alles in huis om jouw vakantiepark compleet te maken.

Lees meer

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wellicht dat wij je alsnog kunnen helpen!

Neem contact op