Over ons

Specialisten in de recreatiebranche

De oprichting van GSR recreatie en buitenruimte b.v. is het gevolg van een jarenlange, bewezen succesvolle samenwerking. Eigenaar Karel van Schothorst is expert in infrastructuren op vakantieparken en tuinen bij recreatiewoningen. Het vak leerde hij bij mede-eigenaar van GSR, Evert Jan de Gooijer. Vanuit hun gezamenlijke drive besloten zij in 2021 om in de recreatiebranche te specialiseren.

Samen hebben Karel en Evert Jan ruim 20 jaar ervaring en een groot netwerk in de sector. Wij investeren voortdurend in de kwaliteit van onze bedrijfsvoering. Zowel in kennis en materieel als in de relaties met onze klanten, werknemers en stakeholders.

Ons organisatorisch vermogen is de belangrijkste factor voor succes. Bij ieder project werken wij met een vast contactpersoon die het totaaloverzicht beheerst. Zodat je altijd rechtstreeks schakelt met de verantwoordelijke voor ieder aspect van jouw project. Wat wij willen terughoren van onze klanten is: bij GSR is alles goed geregeld.

Wij nemen projecten aan op campings en recreatieparken verspreid over heel Nederland. Dit is goed te plannen omdat GSR centraal in Nederland is gevestigd. Ons team bestaat uit een vaste kern van doortastende, hardwerkende vakmannen. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en focussen op kwaliteit. Dankzij de continue inzet van zowel ons hoofd, hart en handen, leveren we onze projecten telkens tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers op.

Ben je enthousiast geworden over onze diensten voor de aanleg van jouw camping of recreatiepark? Aarzel niet, neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over GSR recreatie en buitenruimte óf direct een klus plannen?

Neem contact op