Tuinaanleg

Tuinaanleg op campings en recreatieparken is onze core business

Van al die verschillende kavels, die vaak afwijken in ligging en grootte, maken wij een strak geheel. Het is ook mogelijk dat je ons betrekt in de samenwerking met de tuinarchitect. Bij ons ben je verzekerd van een overzichtelijke, scherpe offerte en realistische planning. Wij voltooien het project naar volle tevredenheid dankzij onze efficiënte aanpak en een vakkundig team voor tuinaanleg. Hoe omvangrijk het recreatiepark ook is, wij zijn je partner voor de complete buitenruimte.

Ben je akkoord met het tuinontwerp en de offerte? Dan nemen wij de verantwoording voor de totale uitvoering van het traject. Wij bestellen en leveren de materialen voor de verharding of half-verharding, het (kunst-)gras, de beplanting en de verlichting. Vanzelfsprekend regelen wij ook alles voor de wellness. Hottubs, jacuzzi’s en sauna’s plaatsen we professioneel waardoor de recreatiewoningen garant staan voor luxueus genieten. Zo maken wij ruimte voor recreatie.

Loopt iets anders dan verwacht? Geen zorgen, wij bewegen mee. Snel schakelen, nieuwe kansen zoeken en voor de volle honderd procent focussen op de beste oplossing voor de tuinen. Zo doen we dat. We werken oplossingsgericht en zo verrassen wij onze opdrachtgevers telkens weer.

Meer informatie over tuinaanleg op jouw park óf direct een klus inplannen?

Neem contact op